• info@vanoostenfysiotherapie.nl
  • 0252 348 155 / 06 14 28 38 33

HOE FIT BEN JIJ?Waarom een fittest  
Of u nu een fanatieke sporter bent of wilt gaan starten met sporten of gewoon inzicht wilt krijgen in uw fysieke gesteldheid, het is goed om te weten hoe het ervoor staat met uw fysieke gesteld heid. De Fit test bij Van Oosten fysiotherapie geeft u een goed start beeld hierover, een nul meting en indien gewenst een trainings schema om hiermee te starten.

Voor wie en waarom?
- Bij bestaande "langdurige"klachten; wil je sporten maar gaat dit niet door de huidige klachten, of weet je niet waar je moet beginnen. Wij bieden je na de test een schema op maat aan met de gewenste begeleiding
- Sport jij fanatiek en wil jij weten waar jou val kuilen liggen of welke blessures eventueel op de loer liggen? Tijdens de test, controleren wij ook de mobiliteit en zwakke punten in jou gehele bewegingsketen.
- Je krijgt een uitgebreid onderzoek waarbij wij o.a. jouw bloeddruk meten, mobiliteit controleren en uithoudingsvermogen checken.
- Aan de hand van de test uitslagen krijg je tips en oefeningen mee indien nodig om je mindere punten te verbeteren, blessures te voorkomen of te verbeteren.
- Indien gewenst maken wij een trainings schema voor jou op maat waar je zelf of onder begeleiding mee aan de slag kan

Hoe werkt het?
Je meld je aan bij ons voor de fittest. Dit kan via de app, mail, facebook of via de website. Wij plannen een uur voor je in en starten met een intake. Na deze intake controleren wij alle punten van de test bij je en sluiten af met een conditie meting. De test uitslagen krijg je in een uitgewerkt verslag naar je mail gestuurd met eventueel aanvullende oefeningen indien gewenst.
Ook is er de mogelijkheid om een trainingsschema op maat te laten maken door ons aan de hand van jouw doelen en de test uitslagen. Dit schema nemen wij een malig door of indien gewenst kunt u deze uit voeren in onze rug of fysio fit.
Naar eigen keuze herhalen wij de test na een aantal weken, afhankelijk van uw doel. Na een periode van training, voelt u niet alleen maar ziet u ook direct het verschil met de eerste meting in getal.